| Μια Επαναστατική
Ανάγνωση του Χρόνου

Σας παρουσιάζουμε το ρολόι ΧΡΟΝΟΣ. ‘Eνα αντισυμβατικό ρολόι που συνδυάζει τη λιτότητα και την αυστηρότητα με την τεχνολογία. Το ΧΡΟΝΟΣ είναι ένας πίνακας-ρόλοι, με ελληνικούς χαρακτήρες, φωτισμένος με προσαρμόσιμα RGB χρώματα. Απεικονίζει την ώρα με πεντάλεπτα διαστήματα και στο κάτω μέρος εμπεριέχει τέσσερις φωτισμένες κουκκίδες, οι οποίες υποδεικνύουν τα λεπτά ανάμεσά τους, προσφέροντας έτσι, μια μοναδική εμπειρία ανάγνωσης της ώρας.

| Ένα Διαχρονικό Αφιέρωμα
Στην Ελληνική Κληρονομιά

Το ΧΡΟΝΟΣ είναι εμπνευσμένο από την αρχαία ελληνική αρχιτεκτονική. Αποτυπώνει την εκθαμβωτική ομορφιά της Ελλάδας μέσα από τον μοναδικό σχεδιασμό του και αναδεικνύει τα χιλιάδες χρόνια ελληνικής ιστορίας.

| Αφορμή για Συζήτηση
και Θαυμασμό

Το ρολόι ΧΡΟΝΟΣ προσδίδει την απαραίτητη κομψότητα και καινοτομία. Αναμφίβολα, θα γίνει το επίκεντρο οποιουδήποτε χώρου του σπιτιού σας και θα είναι η αιτία θαυμασμού και συζήτησης των καλεσμένων σας.

| Μια Ξεχωριστή Πρόταση
Για Το Γραφείο Σας

Με τον ίδιο τρόπο έχετε τη δυνατότητα να αναβαθμίσετε τον επαγγελματικό σας χώρο. Το ρόλοι ΧΡΟΝΟΣ είναι το ρόλοι που θα εντυπωσιάσει και τους πιο απαιτητικούς συναδέλφους και πελάτες σας. Θα προσδώσει στο χώρο σας κύρος, χωρίς να παραλείπεται η αίσθηση της αρμονίας και της δημιουργικότητας.

| Αγκαλιάστε Τη Μοναδική Γοητεία Του Οξειδωμένου Μετάλλου

Ένα από τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά του ρολογιού είναι η φυσική διαδικασία οξείδωσης που υφίσταται το μέταλλο. Η διαδικασία αυτή οδηγεί στη δημιουργία μιας πατίνας, χαρίζοντας ένα φινίρισμα που εγγυάται ότι το ρολόι σας είναι ένα μοναδικό αριστούργημα. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στη ζεστασιά και κομψότητα του παλιού χαλκού ή στον τεχνητό γοητευτικό χαρακτήρα του σιδήρου με σκουριά. Κάθε φινίρισμα, εξασφαλίζει ότι το ρολόι ταιριάζει στο χώρο σας και στο ατομικό σας στυλ.

| Κατασκευασμένο για Aντοχή,
και Ευχρηστία

Το επιβλητικό ρόλοι ΧΡΟΝΟΣ διαστάσεων 57×57 cm, διαθέτει ένα στιβαρό μεταλλικό πλαίσιο, σχεδιασμένο να αντέχει στο χρόνο. Επιδιώκοντας την απλότητα και την ευχρηστία, είναι εξοπλισμένο με μόλις τρία διακριτικά κουμπιά στο πίσω μέρος. Με αυτά, ο κάτοχος του ρολογιού είναι σε θέση να ρυθμίσει την ώρα, τα χρώματα των χαρακτήρων και τη φωτεινότητα της οθόνης, γρήγορα και απλά.

| Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Συναντήστε το XRONOS
στα παρακάτω καταστήματα
Συναντήστε το XRONOS
στα παρακάτω καταστήματα
Συναντήστε το XRONOS
στα παρακάτω καταστήματα

Καταστήματα

| Πληροφορίες
Για Το XRONOS

Για οποιαδήποτε πληροφορία συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας

@2023 XRONOS